CXC laiškas. Apie karus


Pradėsiu nuo ne į temą. Kuo toliau tuo sunkiau su tais romėniškais skaičiais. Priėjus kokios dešimties pabaigą galvoju, kaip čia kitą pradėti ir t.t. Tai dabar net nežinau, ar 190 iš tikrųjų yra XCC? :)  upd. pasirodo, CXC :))

Labiau į temą. Nežinau, ar čia tikėti, o gal ir tikėti. Bus matyti, bet širdy nelaidojam.

Visai į temą. Man gražu žiūrėti reklamos karus. Ypač, kai tai susiję su telekomunikacijom, nes panašu, kad tik jie šiuo metu ir dar bekvėpuoja reklamos rinkoje.

Ir smagu žiūrėti, kaip labasui pasiūlius neribotus sms, kol pats jų neatsisakysi (o gal kol atsisakysi būtų geriau?), kiti siūlo papildyti sąskaitą ir džiaugtis tuo pačiu.

Vėliau ex pigiausias pigiausias, dabar gazuočiausias ežys prisimena seną gerą pigiausio pigiausio pamirštą triuką 10 ct už atsilieptą minutę (su tobuliausia man bent jau šiemet sukurta lietuviška reklama “mhm“), priverčia pildykui atgimti su 11 (!) ct.

Iš visa to “užauga“ extra su 20 ct ir kitais briedais.

Pliusas ežiui už gerą reklamą, minusas pildyk už nusibodusį serialą (bet pliusas už pastovumą), pliusas ekstrai už (gal) nišos (gal) radimą (šalia ežio ir pildyk), tik manau, kad ta niša užimta jau kiek privačių planų.

Toliau dar kiek apžalgos su tais karais. Ne vienas blogeris ir šiaip facebook’e jaučiama, kad dabar siekiama pervilioti. What means, siūlyk kuo pigiau.

Dėl bitės planų su daugiau tyliu, kadangi teledemoje už tą pačią sumą galima žymiai pigiau prasisukti. Omnitelio protingumo gidas studentams – gerai, tik pavadinimas mano subjektyvia nuomone yra š. Tele2 jau siūlo minutę už 6 ct.

Kas bus toliau?

O kol kas, kur pešasi keli laimi vartotojas. Bent formaliai. Nes realiai, vis daugiau išleidžiame telefono ryšiui…

2 Komentaras

Filed under laiškai sau

2 responses to “CXC laiškas. Apie karus

  1. CXC yra 190 :) pirma eina šimtai, po to dešimtys, po to vienetai – tu vietomis sumaišei :)

    O kad lengviau būtų – http://www.google.lt/#hl=lt&q=arabic+numbers+to+roman+numbers+conversion&meta=&fp=f1e41dd9bda8527b

  2. ooo, tingėjau google’u naudotis – pasiklioviau savo filosofija :)
    teks jau teks jau, kad ne(be)pridaryčiau klaidų :))

Parašykite komentarą